Loading...

Consultanță  SPORTIVĂ 24/7

Suntem de acord că orice formă de mișcare este benefică organismului și binevenită la orice vârstă?

Indiferent dacă accesul la informație în zilele noastre este aproape nelimitat, când nu vezi rezultate cu rutina ta curentă, un antrenor personal îți poate oferi ajutorul de care ai nevoie.

Așa cum bine știm , comunicarea este un ansamblu de acțiuni care au în comun transmiterea de informații sub diferite forme între doi indivizi, numiți interlocutori, sau mai formal, emițător și receptor.

Indiferent că vorbim despre sala de fitness sau cabinetul de nutriție , comunicarea este foarte importantă, mai ales având în vedere dorințele clienților noștrii.

Cu echipa Metabody, beneficiezi de comunicare directă . Cei doi nutriționiști,  împreună cu antrenorul personal îți răspund întrebărilor telefonic sau pe grupul de WhatssApp .

De asemenea, știm că uneori timpul și distanța ne pot crea impedimente în ceea ce privește rutina sportivă, asa că am alcătuit o serie de materiale de tip blog și videoclipuri care te pot ajuta .

Descriere

1. COMUNICARE

Comunicarea directă cu echipa MetaBody. Cei doi nutriționiști, împreună cu antrenorul personal îți răspund întrebărilor pe grupul de WhatsApp.

2. MATERIALE LA CERERE

Din experienţa cu clienții noștri, am alcătuit o serie de materiale de tip blog şi videoclipuri în care răspundem la cele mai frecvente întrebări.
Accesează materialele gratuite prin accesarea acestui link:

3. PREMIUM

Articole și materiale video la cerere în exclusivitate pentru membrii comunității.

4.MODULE VIDEO

Vom crea o colecție privată de materiale video despre nutriție, exerciţii fizice şi lifestyle axată pe nevoile tale.

5.GRUPUL DE WHATSAPP

Linia privată de comunicare dedicată comunității.

  • SCAPĂ DE NUMĂRATUL CALORIILOR
  • EŞTI NEMULȚUMIT DE REZULTATELE DIN SALĂ?
  • ANTRENORII DIN ECHIPA NOASTRĂ POT REALIZA ANTRENAMENTE FIZICE DIN CONFORTUL CASEI TALE FOLOSIND MIJLOACELE DE COMUNICARE VIDEO
1102
2655
Deschide chat
1
💬 Ai nevoie de ajutor?
Bună ziua 👋

Cum vă putem ajuta ?

Shopping cart

close